Podotherapie ELSO in Almelo

Praktijk voor podotherapie E.L.S.O. is een praktijk waar door middel van multidisciplinaire samenwerking een zo hoog mogelijke kwaliteit geboden kan worden.

Wij blijven ons daarom altijd richten op verbetering en vernieuwing van de behandelingen.

Wat doet een podotherapeut?

De podotherapeut behandelt klachten die voortkomen uit afwijkend functioneren van de voeten of het looppatroon.

Heeft u pijn aan of in uw voeten, enkels, knien, heupen of rug? Een podotherapeut kan uitkomst bieden.

Hierbij valt te denken aan: Voet-, enkel-, knie-, heup-, rugklachten en overbelasting van spieren bij veel staan en lopen. Vermoeidheidsklachten in voeten en benen, sportblessures, voetklachten bij Diabetes Mellitus (suikerziekte) en reuma. Ook behandelen wij huid- en nagelaandoeningen en geven wij preventieve adviezen.

Kwaliteitswaarborging

Wij als podotherapeuten zijn erkende paramedici, voldoen aan de kwaliteitseisen, en worden regelmatig op functioneren en kennis getoetst. Daarnaast staan wij ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en zijn wij lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP).

Kwaliteitseisen

Wij als leden van de NVvP moeten verplicht voldoen aan de volgende kwaliteitseisen: (Periodieke) registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici. Volgen van bij- en nascholing op HBO-niveau, geaccrediteerd door stichting ADAP. Voldoende resultaat bij de visitatie. Naleven van de richtlijnen Methodisch Handelen, Hygine en Minimum Inrichtingseisen.

Afspraak maken ?

Podotherapeut Marije Kuipers is werkzaam bij Therapie Centrum Twente.

Als u een afspraak met haar wilt maken kunt contact met ons via onderstaande gegevens.

Contact gegevens:

Tel: 06-53305817

m.kuipers@elsopodotherapie.nl

www.elsopodotherapie.nl

team

Kindervoetenteam