Zwangerfit in Almelo

 

Een zwangerschap doet veel met je lichaam. Ook de periode na de bevalling moet je lichaam zich nog aanpassen aan de veranderde situatie. Veel vrouwen stoppen met sporten als ze (een poosje) zwanger zijn. Het is gebleken dat sporten tijdens de zwangerschap juist een positieve bijdrage kan leveren aan bijvoorbeeld het energieniveau, een goede nachtrust en de bloeddruk.

 

Het voordeel van sporten is ook dat de fitheid en de spierkracht van alle spieren langer behouden blijft, omdat er al relatief vroeg in de zwangerschap preventief getraind kan worden. Ook krijg je in de zwaardere fase van je zwangerschap advies over de belasting van het bekken en de bekkenbodemspieren.

 

Na je bevalling leer je op een verantwoorde manier je lichaam weer te belasten en klachten te voorkomen, zodat je een goede basis hebt om je sport, je werk en je drukke leven weer op te pakken. Wordt je eigen sport te zwaar, wil je rug- of bekkenpijn voorkomen of wil je gewoon even stilstaan bij je zwangere lijf, dan is deze cursus op jouw lijf geschreven!

 

Fit zijn en blijven tijdens en na de zwangerschap en bevalling: dat is het doel van Zwangerfit. Onder leiding van onze gediplomeerde Zwangerfit-instructrice Jeannette Zijsling wordt u in een aantal lessen vertrouwd gemaakt met uw tijdelijk veranderende lichaam en bent u na de bevalling weer vlot de oude.

 

Meer informatie kunt u vinden op www.pufjuf.nl

 

Jeannette Zijsling