Uitnodiging Harteraad

Harteraad, onze partner voor hart- en vaatpatienten organiseert op 24 augustus 2018 een wandeling in het Worpplantsoen, Overijssel.

 

Het wandelen is onder leiding van gids Mike Hirschler. Het Worpplantsoen is een van de oudste parken van Nederland en het enige park dat buitendijks ligt. Het park is begin 19de eeuw aangelegd in de vroeg-Engelse landschapsstijl met mooie doorkijkjes en verrassende licht- en schaduwpatronen. De eeuwenoude bomen van het Worpplantsoen zijn in het zomerseizoen een prachtig gezicht.rnrnDe Ossenwaarden, aansluitend aan het Worpplantsoen, is een natuurgebied in de uiterwaarden dat door het project Ruimte voor de Rivier een ander aanzicht heeft gekregen door de nieuw gegraven nevengeulen. Vanaf de spoorbrug bekijken we het panorama van het Worpplantsoen, de IJssel, de Ossenwaarden en het stadsland. Via een oude wijk lopen we terug naar het pontje.rnrnDe paden in het park zijn verhard, alleen de brug op en af lopen is intensief.

 

Programma:

13.30 uur: Ontvangst met koffie/thee in Buitensocieteit & Bowling De Worp

 

14.00 uur: Aanvang wandeling

 

15.00-15.30 uur: Einde wandeling

 

 

Praktische informatie

Datum: vrijdag 24 augustus 2018

Tijd: van 13.30-15.30 uur

 

Locatie en start:

Buitensocieteit & Bowling De Worp

Twelloseweg 1a

7439 AS Steenenkamer

 

Kosten:

gratis voor Harteraad-leden incl. koffie/thee.

Niet-leden betalen  5,00 inclusief koffie/thee.

Er wordt gezorgd voor een AED.

Meld je aan voor 15 augustus 2018 via dit aanmeldformulier. Wacht niet te lang want er kunnen maximaal 15 mensen deelnemen aan deze wandeling.

 

Wanneer je nog vragen hebt, neem dan telefonisch contact op met Inez van Laer, tel. 0573-221447.