Vacature Ergotherapie

 

Wij zoeken een ergotherapeut(e) waarbij ambitie, samenwerken en persoonlijke ontwikkeling binnen het team centraal staat. Onze teams vormen een sterk netwerk van kennis, ervaring en inhoudelijke expertise. Je houdt van samenwerking en daarnaast ben je samen met het team verantwoordelijk voor het onderhouden van het netwerk en het uitbreiden daarvan.

 

Locatie
De cliënten worden behandeld en geadviseerd in de thuissituatie, in de praktijk of op het werk. De praktijken bieden praktische, doelgerichte ergotherapie in regio Oldenzaal en Almelo.

 

Informatie over de functie
Wij zoeken naar een dynamische ergotherapeut(e) met ambitie. Als therapeut(e) ben je naar buiten gericht, maatschappelijke ontwikkeling op het gebied van zorg en welzijn hebben je interesse. Je wilt je ontwikkelen binnen je functie. Naast het context-based behandelen onderhoud je je netwerk. Er is op regelmatige basis cliëntoverleg, vergadering en intervisie met het team. 

Wij bieden extramurale ergotherapie voor de doelgroepen volwassenen en daarnaast (in mindere mate) de mogelijkheid om met mensen met arbeidsgerelateerde klachten en kinderen (Almelo) te werken.

De vacature omvat 28 tot 36 uur per week. Hierin willen we flexibel kijken naar de wensen beiderzijds over het aantal uren. Wanneer je jezelf hierin herkent komen wij graag met jou in contact!

 

Wat bieden we je?
Het huidige team heeft veel ervaring. Heb je veel ervaring en (specifieke) kennis toe te voegen aan ons team of wil je hier graag leren als startende ergotherapeut? ? Beide zijn welkom om te solliciteren! Wij bieden een prettige werksfeer binnen teams waarin samenwerken, ondernemen en werkplezier centraal staan.  


Functie eisen
Erkend diploma ergotherapie; Geregistreerd in het kwaliteitsregister;
Is in staat of bereid om te leren een netwerk te onderhouden en uit te breiden;
Toont initiatief en denkt mee in het gezamenlijk belang; Heeft een ondernemende houding .


Arbeidsvoorwaarden
Salariëring marktconform, afhankelijk van ervaring.
Mogelijkheid tot scholing en het volgen van cursussen.
 

Ben jij die persoon die wij zoeken? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren:

info@therapiecentrumtwente.nl

 

Wil je meer weten over de vacature:

☏ Robin Koertshuis 06–27194071

☏ Patricia Stockmann 0541–760021