Medische sportverzorging

Therapiecentrum Twente regelt de medische sportverzorging bij ZVV de Esch-Oldenzaal.

 

De (sport)fysiotherapeuten van Therapiecentrum Twente zijn gespecialiseerd in het behandelen van acute en chronische blessures van spieren, pezen, gewrichten en gewrichtsbanden, die zijn ontstaan tijdens of door het sporten. Vooral met blessures die veel voorkomen in het voetbal hebben de fysiotherapeuten ervaring.

 

We behandelen ook andere blessures die een belemmering vormen bij het sporten. Zo komt de sporter zo goed en snel mogelijk weer op het gewenste niveau.

 

Kort na het ontstaan van een blessure kan iedereen terecht bij een fysiotherapeut, maar ook in een later stadium of voor en na een operatie. Uw fysiotherapeut kan het gehele revalidatietraject begeleiden, inclusief de veldrevalidatie.

 

 

Op dinsdag- en donderdagavond is 1 van onze therapeuten van 19.00 - 20.30 uur aanwezig op het sportpark voor de jeugd en volwassenen. Het eerste half uur is voor de begeleiding van de eerste selectie en aansluitend zijn we voor de jeugd-teams aanwezig.

Heb je tijdens een training of wedstrijd een blessure opgelopen, heb je klachten of een blessure waardoor je mogelijk niet kunt sporten? Loop dan binnen bij onze klachtenspreekuur bij ZVV De Esch of maak een afspraak bij ons in de praktijk.


Hersteltraining
Vanaf aankomend seizoen is er ook de mogelijkheid je aan te melden voor hersteltraining op het veld naast de revalidatie in onze praktijk.
Merk je dat je na je blessure moeilijk aansluit tijdens de training of wedstrijden? het gehele revalidatietraject begeleiden, inclusief de veldrevalidatie.