Homeopathie in Almelo

Homeopathie is een natuurlijke, milde en duurzame geneeswijze, die het zelf genezend vermogen stimuleert en geen bijwerkingen heeft. De klassieke homeopaat kijkt hoe klachten en symptomen met elkaar samenhangen, want lichaam, geest en emotie spelen samen een belangrijke rol bij ziek zijn en gezondheid. De arts stelt de diagnose, de homeopaat richt zich op de klachten van de patient.

 

 

Aanpak Homeopathie

De homeopaat gaat uit van het unieke van iedere patient. Neem bijvoorbeeld hoofdpijn, dat is bij iedere persoon anders. De gewone standaard middelen zoals paracetamol of ibuprofen blokkeren de hoofdpijn wel even, maar zij nemen de onderliggende oorzaak niet weg. De homeopathie werkt met oplossingen van minerale, plantaardige of dierlijke middelen. De homeopaat kijkt niet alleen naar hoofdpijn als klacht maar ook naar de oorzaak van de klacht en de verschillende lichamelijke, mentale en emotionele kenmerken van de persoon.

 

 

Wanneer Homeopathie?

Homeopathie biedt oplossingen zowel bij acute klachten als bij chronische ziektes.

  • Het werkt snel bij acute klachten zoals diarree, buikkrampen, vliegangst, jet leg, wespensteken, koortsstuip, kneuzingen en verstuikingen, peesontstekingen en hoofdpijnen.
  • Het kan chronisch klachten verminderen zoals vermoeidheid, spierproblemen, darmproblemen en ontwikkelingsproblemen zoals adhd, pdd-nos, autisme en stress.

 

 

Informatie en contact

Voor gratis informatie kun je op woensdagochtend in het therapiecentrum terecht. Of maak een afspraak voor een persoonlijk advies.

Bel met Jacqueline Mols 06-22744007 of mail naar info@molsklassiekehomeopathie.nl.

 

 

Mols klassieke homeopathie