Homeopathiecafe

 

Hoofdpijnen en in het bijzonder Migraine is het onderwerp van het homeopathiecafe op donderdag 24 mei in wijkcentrum de Schelf aan Binnenhof 51 te Almelo.
Je bent welkom vanaf 19.30 uur en rond 21.30 uur is het programma afgelopen. De toegang is gratis en de koffie / thee staat klaar.

 

Migraine is een zeer vervelende inbreuk op je dagelijks functioneren, dit kan ontstaan door verschillende oorzaken of aanleidingen; waarbij stress, overgang, medicatiegebruik etc. een boosdoener kan zijn. Met migraine klachten kan homeopathie verlichting brengen. Je kunt denken aan problemen met stres gerelateerde situaties, menstruatieklachten, slaapproblemen. Veel mensen willen zelf en op een natuurlijke basis iets doen aan hun gezondheid.

 

Homeopathie gaat ervan uit dat je zelf in staat bent om gezond te worden en te blijven en helpt mensen om op een natuurlijke manier beter te worden.

 

Jacqueline Mols en Sylvia Kuipers zijn klassiek homeopaten en hebben ieder een eigen praktijk in Almelo. Zij organiseren een keer in de maand het homeopathiecafe. Iedereen is van harte welkom. Je krijgt informatie en je kunt ervaringen uitwisselen met anderen en vragen stellen.

 

Meer informatie op www.homeopathiecafe.nl