Fysiofitheidscan in Almelo

Wilt u ook een fitheidscan?

De fysiofitheidscan is een unieke test die u een beeld geeft over uw algehele conditie. De test is ontwikkeld voor gezonde mensen tussen de 18 en de 65 jaar, die (weer) willen gaan bewegen of al in beweging zijn voor hun gezondheid en fitheid.

Bewegen is gezond, dat is bekend. Maar wat is nu gezond voor u? Hoeveel of hoe weinig beweging heeft u nodig om uw gezondheid te bevorderen? En hoe fit bent u eigenlijk? Het is goed om daarbij stil te staan. Doe daarom de fysiofitheidscan.

Hoe werkt de Fysiofitheidscan?

De fysiofitheidscan duurt ongeveer 45 minuten. Na een inleidend gesprek zullen uw lichaamssamenstelling, algemene uithoudingsvermogen en kracht worden bepaald. Aan de hand van de uitslag zal onze fysiotherapeut u een beweegadvies geven zodat u uw persoonlijke doelen ook kunt bereiken.

Onze fysiotherapeut kan aan de hand van de uitslag ook een passend trainingsprogramma met u opstellen zodat uw (sportieve) doelen op een verantwoorde manier behaald worden. Uiteraard is het mogelijk om deze scan periodiek te herhalen zodat u ook uw vorderingen kunt toetsen.

Meer informatie kunt u vinden op : www.fysiofitheidsscan.nl
Voor vragen kunt u ook contact opnemen met onze, daarvoor gespecialiseerde fysiotherapeut, Frank te Beest.