CoachPraktijk Twente, coaching & training

Loop je ergens tegenaan, wil je iets veranderen of ontdekken welke baan het beste bij jou past? Dan kan CoachPraktijk Twente iets voor jou betekenen. Bij CoachPraktijk Twente kan je terecht voor personal coaching, loopbaan coaching en studiekeuze begeleiding. CoachPraktijk Twente is gecertificeerd TMA professional, DISC trainer en door NOLOC erkend als loopbaan professional.

 

CoachPraktijk Twente gaat aan de slag met jouw talent. Als je inzichtelijk hebt waar jouw talenten liggen, welke taken je bij voorkeur uitvoert, waar je blij van wordt, dan ken je ook de plek waar jij je van nature prettig en veilig voelt. Die comfortzone is een goede voedingsbodem voor een verdere ontwikkeling.

 

Dagelijkse drukte, routine en verplichtingen maken het soms lastig om stil te staan bij de effectiviteit van je dagelijks handelen. Toch is regelmatige reflectie noodzakelijk om optimaal te kunnen functioneren. Met (loopbaan)coaching neem je de tijd om je bewustzijn te vergroten. Met een professionele, objectieve sparring partner naast je. Een coach traject biedt uitkomst bij al je (grote en kleine) problemen die blokkades veroorzaken in de voortgang van jouw werk en leven.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij CoachPraktijk Twente? Neem dan contact op of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Je bent van harte welkom.

 

Contactgegevens

bregje@coachpraktijktwente.nl

www.coachpraktijktwente.nl

0612778312